колеги да питам за тоя вариатор че и моя много грозно тропа все ме бъзикат,че съм си сменил мотора със дизел. та може ли само ремонтния комплект да се смини и ще има ли ефект,понеже в Русе май не са много майсторите дето разбират от това нещо-да не кажа от Алфа-благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дебитомер ???????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa boy Qv Покажи съобщениеКолега,да 4увал сам за тва и да верно е по евтино,но маи маи не дават 100% гаранция!!!!Аз знам 4е тоя комлект е около 17 или 18 лв.води се вариаторен комлект,ама нали ти казвам не е на 100%!!!!Казват 4е 98% от слу4еите ставало!С ремонтния комплект решаваш проблема за известно време.
Ако трака постоянно само с нов се оправя.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщениеауууууууууу че това са си пари бе хораостава някой да ми каже и майстор в Русе и ..........номер едно
Last edited by Sm0k; d.m.y г., 03:28.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщениеауууууууууу че това са си пари бе хораостава някой да ми каже и майстор в Русе и ..........номер едно
Comment
-
Привет и от мен.Като стана вапрос за дебитомер .. мисля и аз да се намеся... имах също пукане и забиване на муцуна ... ходих на диагностики "уж" на Бош казаха ми дебитомер... а се оказа че е ламбда сонда и сега съм пушка с нова ламбда и без смяна на дебитомерПриятен ден колеги.
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеДа на вървенето. Нищо механично няма да счупи.
Comment
Comment